Sweet potato with tuna and red pepper

domingo, março 04, 2018

Saudável e fácil são as palavras de ordem para os jantares cá em casa.

Ingredientes
- Batata doce;
- Atum ao Natural;
- Pimento Vermelho;
-Alho;
-Cebola;
- Sal;
-Azeite;
- Vinagre Balsámico;
- Pimenta preta em grão;

Preparação
1 - Coze a batata doce com a casca em água sem sal.
2 - Refuga a cebola e o alho com um fio de azeite numa frigideira.
3- Quando a cebola estiver dourada adiciona uns gotas de vinagre balsâmico ao preparado.
3- Adiciona o pimento vermelho cortado aos bocados ao preparado.
4 - Lave o atum e adicione-o ao preparado.

Extras
Se consumires atum regularmente, dá preferencia ao atum em vidro.
Coze a batata em água sem desmascarar. É mais fácil para removeres a pele da batata doce e poupas tempo.



Healthy and easy are the slogans for my dinners at home.

Ingredients
- Sweet potato;
- Natural tuna;
- Red pepper;
-Garlic;
-Onion;
- Salt;
-Olive oil;
- Balsamic vinegar;
- Black pepper in grains; 

Preparation
1 - Bake the sweet potatoes with the peel in unsalted water.
2 - Refoule the onion and the garlic with a wire of olive oil in a frying pan.
3- When the onion is golden add a few drops of balsamic vinegar to the preparation.
3- Add the chopped red pepper to the bites to the prepared.
4 - Wash the tuna and add it to the preparation.

Extras
If you consume tuna regularly, give preference to glass tuna.
Cook the potatoes in water without unmasking. It is easier to you to remove the skin from sweet potatoes and you will save time.


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